Concurs #HipHopPau

El nou #HipHopPau ja és aquí!

L’ICIP obre aquest mes de setembre la sisena edició del Concurs de Hip-hop per la Pau. I ho fem amb una imatge gràfica del tot renovada per animar-vos a participar!
Aquest nou impuls visual té per objectiu potenciar la visibilitat i difusió del certamen, i eixamplar d’aquesta manera la divulgació i sensibilització sobre la cultura de pau entre el jovent.

A qui va dirigit?
El Concurs de Hip-hop per la Pau s’adreça a noies i nois de Catalunya de 12 a 25 anys que vulguin reflexionar sobre la pau i la noviolència a través del rap.
El concurs és una iniciativa de l’ICIP que compta amb el suport del Departament d’Educació, la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Fins quan es pot participar?
Aquesta nova convocatòria estarà oberta fins al 30 de gener de 2022, coincidint amb la celebració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.

Característiques del concurs

El concurs té dues modalitats:

  • Modalitat 1: adreçada a estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya.
  • Modalitat 2: adreçada a joves d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya.

Per participar-hi cal formar un grup d’un mínim de tres persones, composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer-ne una gravació en vídeo.

La lletra de les cançons ha d’estar relacionada amb la crítica de la violència, la denúncia de violacions de drets humans, la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats, la reivindicació de les diferències, la convivència o el paper dels joves en la construcció de pau.

Us podeu descarregar un resum de les bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>