APAC ELT Convention

Com cada any, l’APAC (Associació de Professorat d’Anglès de Catalunya) organitza les seves jornades anuals, l’APAC ELT Convention. Enguany, la 35a edició de l’APAC-ELT Convention tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra amb el lema “GOING GLOBAL”. Les jornades inclouen més de 40 sessions adreçades als diversos nivells educatius, i amb ponents de renom com ara Rachel Paling, Robin Walker, Alex Warren, Emma Reynolds, Maria González-Davies, Mireia Trenchs, Dolors Masats, Mònica Castañer, Maria Mont, Teresa Naves i altres ponents, incloent-hi professorat en actiu que presenta projectes propis i projectes de recerca educativa.

Aquestes jornades gaudeixen del reconeixement del Departament d’Ensenyament com a activitat de formació, i creiem que poden ser de molt interès per a tota la comunitat de professors i professores d’anglès de Catalunya, tant a nivell d’infantil com a primària i secundària, així com també per a escoles d’idiomes i acadèmies.

Cliqueu aquí per veure el cartell de la jornada.

image.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>