5 de maig: Dia Mundial de la Higiende de les mans

Avui dia 5 de maig se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans. La higiene de mans és, com tots sabem, un dels procediments més senzills i econòmics per a prevenir la transmissió d’infeccions, i en la situació actual de pandèmia, és fa totalment imprescindible.
Des de l’any 2009 a l’HTVC celebrem el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb diverses activitats adreçades a tots els professionals del centre i gestors, com a part de l’estratègia de millora de la higiene de mans impulsada per l’OMS.
Any rere any s’han desplegat diverses accions per a difondre la importància de la higiene de mans arreu del territori, organitzades pel Grup de Millora d’Higiene de Mans de l’HTVC juntament amb els CAP, els Serveis Territorials d’Educació, els Serveis Educatius i amb el suport de la Unitat de Comunicació de la Gerència Territorial de l’ICS i la Regió Sanitària.
Ara, a causa de la situació pandèmica, activitats com els tallers interactius i el concurs de dibuix a les escoles de primària en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, s’hi han d’adaptar i reformular.
És per això que enguany volem implicar la ciutadania mitjançant la difusió d’un vídeo i alhora convidem els centres educatius a elaborar un mural sobre el tema. Els diversos murals es mostraran en una exposició als passadissos de l’HTVC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>