Jornada Cartografia, Mapes i Geolocalització aplicats a l’educació

El pròxim dimarts 16 de juny tindrà lloc la Jornada online de Cartografia, Mapes i Geolocalització aplicats a l’educació a càrrec de tècnics de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Es donaran a conèixer recursos que poden ser d’aplicació a l’aula, aprofitant l’eina gratuïta InstaMaps.

L’ús d’aquest programa ajuda a desenvolupar, de manera conscient o no, una part de la competència digital. Cal, però, anar més enllà i aconseguir un aprenentatge competencial d’aquestes eines de georeferenciació per utilitzar-les també com a eines de representació d’informació i de gestió del territori.

En aquest sentit, la importància de ser hàbil en l’ús d’aquestes eines per aprofitar el seu potencial en la representació dels fets històrics, de la comprensió de la geografia física i de la distribució de variables en el territori, queda recollida com a competències bàsiques a assolir tant a la primària (àmbit del medi natural i social) com a la secundària obligatòria (dimensions històrica i geogràfica de l’àmbit social) i al Batxillerat (Geografia, Ciències de la Terra i del Medi Ambient).

Jornada online de Cartografia, Mapes i Geolocalització aplicats a l’educació
Dimarts 16 de juny de 16:30h a 18h

Descripció de la jornada: https://ja.cat/instamaps_documet
Sala Meet: https://ja.cat/instamps_sala
Directe: https://ja.cat/instamaps_directe
Formulari d’inscripció: https://ja.cat/instamaps_inscripcio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>