La veu de la Terra

El Petit Taller de Cançons i el Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació han elaborat el projecte LA VEU DE LA TERRA. Es tracta d’ un projecte artístic per conscienciar i actuar sobre el canvi climàtic a través de 9 cants, 8 clams i 44 activitats educatives. El propi planeta n’és el personatge principal, aixecant la seva veu per denunciar els atacs que està rebent des de fa ja massa temps i acostant-nos a la infinitat de bones sensacions o sentiments positius que ens desperten els seus paisatges.

Aquesta cantata va acompanyada d’activitats educatives, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que vulgui participar en el projecte. Tot el material de treball està dissenyat de tal manera que es pugui dur a terme, també, en situacions d’excepcionalitat com la que estem vivint.

Posem a la vostra disposició tot el projecte de LA VEU DE LA TERRA a: www.laveudelaterra.cat

Si voleu descobrir com sona, què ens ofereix i tot el que ens proposa, us convidem a assistir a la presentació oficial de LA VEU DE LA TERRA.

Dimarts 23 de març de 2021 a les 17:30h  en aquest YOUTUBE LIVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>