Dimarts 19 de desembre els escolars dels centres La Marinada, Les Arrels i de la Zer Vent Serè van visitar la Cúpula Gustum instal·lada a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell.
La Cúpula Gustum és una proposta pedagògica dirigida preferentment a l’alumnat de 5è i 6è, amb l’objectiu de donar a conèixer i valorar la producció agroalimentària de l’àmbit rural, els productes que s’hi elaboren, el paisatge que generen i quin impacte té el consum d’aquests en la nostra economia i tradicions. En definitiva, un patrimoni que cal fer conèixer i valorar als escolars mitjançant aquest format audiovisual 360º inmersiu.
Aquest projecte té un total de 14 càpsules d’aproximadament 5 minuts cadascuna, més una introductòria. Cada sessió té una durada màxima de 45 minuts, on es projecten 4-5 càpules escollides per cada centre.
Índex de càpsules:
0.Introducció i benvinguda
1.Productes làctics 8.Fruita i verdura
2.Carn 9.Cereals i productes derivats
3.Arròs 10.Bolet i tòfona
4.Llegums 11.Peix i marisc
5.Oli d’oliva 12.Embotits
6.Mel 13.Cervesa
7.Vi 14.Fruits secs
La participació en aquesta activitat es totalment gratuïta.
Podeu trobar més informació a l’enllaç següent.