La ciència en primera persona 2017

L’alumnat 4t d’ESO i Batxillerat de l’INS. La Serra, Ins. Terres de Ponent, C. La Salle i del Centre de Formació d’Adults,van assistir a la conferència-taller “Explicacions científiques de la cuina i oportunitats de futur científico-culinàries” a càrrec de Pere Castells.


Es va dur a terme el dimarts, 14 de novembre, al Teatre l’Amistat de Mollerussa, a les 12.30 h.
Hi van participar un total de 300 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’INS.Terres de Ponent, l’INS.La Serra , el C. La Salle de Mollerussa i el Centre de Formació d’Adults.
La conferència es va iniciat amb una sèrie de reflexions sobre la l’evolució de la població i la relació d’aquest fet amb l’alimentació, sobre l’impacte de la tecnologia en la història de la cuina i la recerca en aquest camp.
A continuació, hi va haver un taller pràctic sobre emulsions, esferificacions, cocció al microones i aspectes de la xocolata.
Tant el professorat assistent com l’alumnat han valorat satisfactòriament l’activitat per la proximitat amb que el conferenciant ha sabut traslladar els continguts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>