Maleta “L’enemic”

La maleta l’Enemic la formen 13 exemplars del llibre l’Enemic, escrit per Davide Cali i Serge Bloch, en el que a travès de la imatge i la paraula es va guiant en el camí de la reflexió al nostre alumnat, reforçant les actituds postives per a la millora del món.

El llibre és una història reflexiva on es defensa la pau i la irracionalitat de la guerra. Explica la història de dos soldats que queden sols en una guerra, cadascú dins el seu forat. Fa dies que no s’escolta cap canó i a un li queda poc menjar. Reflexiona sobre la guerra, veu que no té cap sentit, que no vol matar ningú i que si l’enemic volgués signaria la pau.

Adreçat a tot l’alumnat d’infantil, primària i secundària amb l’objectiu d’empatitzar amb les persones de l’entorn, descobrir sentiment que portin al creixement de l’individu, treballar el significat dels conceptes de pau, guerra, conflicte…., i per últim a aprendre a construir un esperit crític vers el món.

Activitat per realitzar el Dia Mundial de la No Violència, en jornades culturals, en optatives d’àmbit humanístic i en ciutadania.

En els següents documents trobareu més informació: proposta didàctica i objectius i treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>