Seminari web: Com podem ajudar els adolescents i joves a transformar millor la informació en coneixement? 

La Direcció General de Joventut ha organitzat el seminari web: Com podem ajudar els adolescents i joves a transformar millor la informació en coneixement?

Quan orientem i assessorem les persones joves i adolescents, una de les característiques recurrents amb què ens trobem és la incertesa que senten pel futur i per la pròpia identitat. Davant d’aquesta situació, ens preguntem: com influeix la transformació de la informació en coneixement per anticipar els canvis?, quins mecanismes neuronals s’activen?, quines estratègies faciliten aquesta transformació?, com podem ajudar les persones joves a gestionar la incertesa i la gestió emocional? Per resoldre i aprofundir en aquestes qüestions, s’ha organitzat una conferència mitjançant la plataforma virtual BlackBoard, que impartirà el reconegut investigador i divulgador David Bueno.  

La sessió tindrà lloc el proper 22 de març de 2021 de 10 a 12 h.

Cal inscriure-s’hi prèviament: Formulari d’inscripcions (termini: fins al 18 de març) 

Enllaç al programa del seminari.

Més informació a lE-Joventut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>