Temps de vacances, temps educatiu

En aquest article us recollim una sèrie d’orientacions, propostes i models d’activitats i recursos adreçades als centres educatius i a les famílies amb la intenció d’ajudar a planificar el temps i treure’n el màxim profit al llarg de l’estiu, del Departament d’Educació.

Orientacions per a les activitats de reforç d’estiu per a 6è de primària

Activitats de reforç d’estiu del portal edu365.cat, dirigides a l’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Gènius a l’estiu, el portal Gènius de la Diputació de Barcelona ha preparat un Especial d’Estiu que informa de les novetats a les biblioteques.

A l’estiu llegeix, el portal edu365 del Departament d’Ensenyament fa un seguit de propostes per reforçar la lectura i consolidar l’hàbit lector.

Lleure familiar, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ofereix diverses propostes de lleure i de vacances per gaudir en família.

Què faràs aquest estiu?, el web Jove.cat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dona als joves idees per passar un estiu diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>