Exposició: Vestits de Paper i Tecnologia

Mollerussa ha iniciat la seva programació com a una de les quinze seus de la Mobile Week amb l’obertura de l’exposició Vestits de paper i tecnologia, que es pot veure a la sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper.

Mostra que té per objectiu fer un paral·lelisme entre el Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, que compta ja amb 56 edicions i que és únic a l’Estat espanyol, i l’evolució de la tecnologia al llarg d’aquests anys. Jugant amb l’artesania i el disseny que posen de manifest les peces confeccionades únicament en paper i que formen part del fons del Museu de Vestits de Paper de Molleussa es vol fer la reflexió sobre el desenvolupament i la millora dels dispositius utilitzats en telefonia i informàtica. Els Serveis Educatius de la comarca han col·laborat en l’exposició aportant diferents dispositius tecnològics.

 En total, Mollerussa organitza 16 activitats amb la mirada posada en acostar els avenços tecnològics a la ciutadania.

Més informació als següents enllaços:

Vilaweb

Territoris

Mollerussa TV

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>