Maleta de Chromebooks en préstec. Novetat curs 2019-2020

NOVETAT curs 2019-2020.

Aquest podem oferir una maleta amb 10 Chromebooks + 1 ChromeCast amb l’ús de domini propi del SE Nou Barris (seznoubarris.cat).

El préstec es pot solicitar com tots els nostres materials EkicTac. Com en tots els materials tenen prioritat els centres que han rebut formació vinculada al material demanat.

Un Chromebook és una alternativa a l’ordinador portàtil tradicional. Es treballa en un entorn educatiu Google amb un sistema operatiu que permet que l’ordenador executi el navegador Chrome i les seves extensions i aplicacions. 

El ventall de possibilitats d’usos de l’ordinador són infinites. Els alumnes tenen accés a Internet immediat per fer consultes i recerca. El gran avantatges són l’ús d’aplicacions i webs que permeten el treball cooperatiu. Per exemple: crear un document al drive, compartir-lo amb un company, editar-lo o posar-hi comentaris. 

Un Chromebook és un ordinador personal portàtil que treballa amb el sistema operatiu Google Chrome OS. Són ordinador orientats a treballar en el núvol i que poden ser gestionats des d’una consola d’administració de Google Apps for Education si s’adquirit prèviament una llicència.

Característiques:

*Bateria de llarga durada i ràpida arrencada.

*Integració de Google for Education

*Es un entorn virtual segur.

Com et pot ajudar un Chromebook a l’aula?

*És una eina més per facilitar l’aprenentatge sobretot cooperatiu.

*Et permet treballar i emmagatzemar informació al núvol.

Exemples d’activitats  i consells per treballar amb Chromebooks a les aules:

Experiència de treball amb Chromebooks a cicle superior: https://toolbox.mobileworldcapital.com/experiencia/experi-ncia-de-treball-amb-chromebooks-a-cicle-superior/66

Eines i recursos que ens permetin treballar des del núvol, un recull de les que considerem més bàsiques i útils: Chromebooks a les aules ( Espai Google Suite per Educacio. Catalunya Central)