3 de desembre : Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’Ajuntament de Barcelona ho celebra oferint un ampli ventall d’activitats gratuïtes que es duran a terme a tots els districtes de la ciutat, des de mitjan novembre fins a mitjan desembre.

Sota el lema “#Sumem capacitats,#sumem diversitats, es vol destacar en els beneficis d’una societat plural i en la riquesa d’una ciutadania amb capacitats diverses.

Les places, carrers i equipaments de la ciutat s’ompliran de festivals de teatre i de cinema inclusius, exposicions que trenquen obstacles, visites guiades per a tothom, conferències i espais de debat que reivindiquen drets, tallers familiars, flashmobs per ballar-hi tothom, presentacions de serveis integradors i actes festius i lúdics per celebrar la diversitat.

Totes les activitats són gratuïtes i algunes necessiten inscripció prèvia.

Consulteu el programa d’activitats i les mesures d’accessibilitat: http://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2017/11/20140517/Programa-dactivitats-Dia-Internacional-de-les-Persones-amb-Discapacitat-2017.pdf