Obert el període de preinscripció per al curs 2020-2021

Del 13 de juliol al 14 de setembre de 2020 romandrà obert el període de preinscripció per a realitzar estades i sortides de dia als Camps i Entorns d’Aprenentatge de Catalunya durant el curs 2020-2021.

Trobareu tota la informació sobre les diferents modalitats d’estada i les activitats que podeu realitzar en aquest mateix web.

La inscripció es realitzarà mitjançant una l’aplicació de gestió en línia CAMP,  al qual podrà accedir les persones de l’equip directiu (pels centres públics)  i el director (pels centres privats).

Per a més informació sobre els barems i terminis d’adjudicacions, així com les dates d’acceptació de l’estada consulteu el següent enllaç.

Estem treballant en el pla d’organització per al curs 2020-2021 on s’especificaran els protocols de seguretat per tal d’adequar les activitats i estades a les mesures sanitàries corresponents al context de pandèmia actual.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>