S’obre el període d’inscripció als camps i entorns d’aprenentatge pel curs 2017-2018

INSCRIPCIONS PEL CURS 2017-2018

CdAsDel 15 al 31 de maig romandrà obert l’aplicatiu per a realitzar les sol·licituds d’estades i sortides d’un dia als camps i entorns d’aprenentatge per al curs vinent.

Trobareu tota la informació sobre les diferents modalitats d’estada i les activitats que podeu realitzar en aquest mateix web.

La inscripció es realitzarà mitjançant una l’aplicació de gestió en línia CAMP,  al qual podrà accedir les persones de l’equip directiu (pels centres públics)  i el director (pels centres privats).

Les sol·licituds d’inscripcions per a centres de fora de Catalunya i Universitats es realitzen en un formulari específic.

La valoració de les sol·licituds es farà del 1 al 25 de juny, d’acord als criteris establerts al bàrem d’inscripció al CdA/EdA.

Després de l’adjudicació el centre educatiu haurà d’acceptar o rebutjar les sol•licituds d’estades i/o sortides. De cara a la planificació del CdA / EdA es recomana fer les acceptacions durant el període del 26 de juny al 10 de setembre de 2017, tot i que es podrà seguir fent acceptacions durant tot el curs. Els docents dels centres educatius, amb autenticació GICAR, podran consultar les adjudicacions i acceptar o rebutjar les sol·licituds a l’aplicació CAMPS.

Podeu consultar la informació complerta a la web de Serveis Educatius.

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>