S’obre el període d’inscripció a camps i entorns d’aprenentatge

INSCRIPCIONS PEL CURS 2016-2017

CdAsDel dijous 19 de maig al dimecres 7 de juny s’obrirà el període d’inscripció per sol·licitar estades i sortides d’un dia als camps i entorns d’Aprenentatge per al curs vinent.

Trobareu tota la informació sobre les diferents modalitats d’estada i les activitats que podeu realitzar en aquest mateix web.

La inscripció es realitzarà mitjançant una l’aplicació de gestió en línia CAMPal qual podrà accedir les persones de l’equip directiu (pels centres públics)  i el director (pels centres privats).

La valoració de les sol·licituds es farà de l’8 al 30de juny, d’acord als criteris establerts al bàrem d’inscripció al CdA/EdA.

El període de consulta i acceptació o rebuig de les adjudicacions és de l’1 de juliol al 9 de setembre de 2016. Els docents dels centres educatius, amb autenticació GICAR, podran consultar les adjudicacions i acceptar o rebutjar les sol·licituds a l’aplicació CAMPS.

Podeu consultar la informació complerta a la web de Serveis Educatius.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>