Exposició itinerant Al cor dels Pirineus

El proper 29 de març s’inaugurarà a Ripoll l’exposició itinerant “Al cor dels Pirineus”. L’exposició viatjarà a dins del “Pirbus”, un autobús de grans dimensions que recorrerà els Pirineus i pararà a 32 pobles dels dos vessants pirinencs. L’objectiu de l’exposició és nodrir-se i donar a conèixer l’ADN del Pirineu, gràcies als materials de l’exposició però també a partir de les activitats que estan previstes que es desenvolupin en cada una de les diferents parades. En el cas del Pallars Sobirà hi ha previstes dues parades:

Del 29 de juliol al 12 d’agost de 2019 estarà al municipi d’Esterri d’Àneu i del 26 d’agost al 7 de setembre de 2019  estarà al municipi de Sort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADN Pirineus és un projecte de valorització del patrimoni pirinenc i un projecte de cooperació entre els membres de la Xarxa d’Educació Pirineus Vius. Ha estat finançat mitjançant un projecte POCTEFA en el qual han participat com a socis la LPO, la Generalitat de Catalunya, la Fundació la Pedrera, l’Institut d’Estudis Andorrans, la SEO Birdlife, Gestión Ambiental de Navarra i Gobierno de Navarra.

Per a més informació podeu descarregar-vos el dossier de premsa i podeu seguir el projecte a les xarxes socials:

http://www.adnpyr.eu

twitter.com/adnpyr

www.facebook.com/adnpyr

www.instagram.com/adnpyr

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>