Participem a Ia 1ª Jornada d’intercanvi d’experiències STEAM per al professorat

A partir d’una inciativa de l’Equip ICE STEAM: El motor del canvi, l’ICE de la Universitat de Lleida i els Serveis Educatius del Departament d’Educació a Lleida organitzen la I Jornada d’Intercanvi d’Experiències STEAM per al professorat. La proposta acull 32 experiències desenvolupades ens els centres educatius de Primària, Secundària, FP i Camps d’Aprenentatge.

Des del camp d’aprenentatge de la Vall de Boí, col·laborem en aquesta jornada amb la presentació d’una de les nostres activitats dirigides a alumnes de batxillerat i cicles formatius: Laboratori d’energies sostenibles: Cel·les DSSC, la fotovoltaica del futur? En aquesta activitat donem a conèixer les darreres tendències en investigació sobre plaques solars fotovoltaiques, concretament les plaques sensibilitzades amb pigments, emulant el procés de fotosíntesi. Descobrim, tot realitzant-lo, quin és el procés tecnològic que permet arribar a maximitzar l’eficiència d’aquests dispositius i per poder-ho fer, ens cal mobilitzar els nostres coneixements de biologia, física, química i tecnologia. En el disseny de l’activitat s’ha tingut en compte el treball actiu i cooperatiu dels participants, els treball des de les controvèrsies sòcio-científiques que presenta la generació d’energia, les perspectives de gènere i ambiental, i, sobretot, la voluntat d’inspirar i motivar a tots/es aquells/es futurs enginyers/es i científics/es que passin per les nostres aules.

T’esperem a les 17:35h a la sala virtual 4!

Podràs entrar a qualsevol de les 32 experiències que es presenten a través de la següent web:

http://www.ice.udl.cat/ca/noticies/agenda/Vols-STEAMar-amb-nosaltres/

#jornadaSTEAM #joemquedoacasa #aprenemambelscdaieda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>