inscripcions curs 2017/18, no et quedis sense estada a la Vall de Boí!

cartell-camps-aprenentatge-2017-v3del 15 al 31 de maig s’obre el període d’inscripció als Camps i als Entorns d’aprenentatge per al curs 2017-1.

Els camps i els entorns d’aprenentatge (CdA/EdA) són serveis educatius del Departament d’Ensenyament que treballen conjuntament amb els centres educatius per promoure l’aprenentatge de l’alumnat a través d’activitats didàctiques innovadores en el marc d’un medi natural o cultural singular de Catalunya, contribuint així en l’aprofundiment de la formació competencial de l’alumne (més informació aquí).

El Camp d’Aprenentatge de la Vall de Boí  ofereix als nens i nenes de tots els centres educatius la possibilitat de realitzar una estada pedagògica en un indret de característiques excepcionals, la Vall de Boí: el seu medi natural té les característiques d’un ambient d’alta muntanya, amb prats i boscos caducifolis al fons de la vall i boscos de coníferes i pastures en les seues parts més altes, protegit dins el Parc Nacional d’Aigüestortes. D’altra banda,  en aquest entorn hi trobem un ric patrimoni cultural representat pel conjunt d’esglésies romàniques, declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 2000. És per això que les activitats que oferim permeten estudiar interdisciplinàriament diferents aspectes del medi natural i del patrimoni cultural mitjançant l’observació, la descoberta de l’entorn i l’experimentació.

La Inscripció general per tots els Camps i Entorns s’ha de formalitzar mitjançant l‘aplicació CAMP, a la que podeu accedir a través de la web “Inscripció i Quotes” als Camps d’Aprenentatge, del Departament d’Ensenyament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>