Kahoot 6: Què aprenen al Camp d’Aprenentatge?

Felicitats a tots els i les participants del Kahoot de la setmana passada, dedicat a l’activitat de Fotosíntesi i pigments fotosintètics. El guanyador del Kahoot és en Dani, de l’Institut de Sant Pol, felicitats! Entres al sorteig del premi final!!

El curs és a prop de finalitzar i aquesta setmana engeguem el penúltim Kahoot del concurs. Aquesta setmana el Kahoot tracta sobre una activitat que hem estrenat aquest any. Us imagineu generar llum gràcies a plantes? Això és el que podreu fer al camp d’aprenentatge de la Vall de Boí utilitzant les novedoses cel·les solars Dye Sensitized Solar Cells. Però, anem a pams. Què en saps de les fonts d’energia que utilitzem a les nostres llars? i de l’energia solar en concret? Posa’t a prova amb el nostre Kahoot!

Per accedir al Kahoot clica aquest enllaç o bé accedeix al web de kahoot i introdueix el PIN: 08481691. Recorda posar al nickname del joc el teu nom i el del teu institut, així et podrem contactar si ets el guanyador final!! Pots consultar les normes d’aquest joc a la publicació del nostre web, accedeix  aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>