L’EdA participa a la Jornada dels CRP, CdA/EdA i CESIRE

El propi títol ja ho diu tot, Teixint xarxes: serveis educatius per a la millora contínua i la transformació educativa, aquesta jornada entre companys/es de tot Catalunya ha estat tot un èxit. A l’Epai Bital de l’Hostpitalet de llobregat vam gaudir d’un matí ple d’inquietuds educatives vers la importància de generar aliances per tal d’enfortir-nos conjuntament tots plegats i, entendre el paper clau que poden esdevenir els serveis educatius alhora de motivar aquestes situacions entre els agents implicats.

Vam tenir el plaer d’assistir a una ponència a càrrec del sr. Martín Pinos (Assessor especialista en processos de canvi y millora. CIFE Juan Lanuza) Retos de la educación del s.XXI y sus consecuencias en la formación. Condiciones para el éxito de la innovación en los centros.

Seguidament vam poder  observar al moment anomenat Cafè amb maletes, diferents propostes d’aprenentatge a càrrec de diversos companys/es del serveis educatius d’arreu i, finalment, vam ser convidats a participar a una taula rodona de debat, d’intercanvi d’experiències conduïda per Xavier Geis i, formada per una representant del SE d’Horta Guinardó, una companya del CESIRE i nosaltres, Josep Manel Albiac (fundador i exdirector de l’EdA de Flix, president del GNF i actual director de l’Escola de Flix) i Sergi Sànchez (l’actual director del nostre EdA). La veritat és que valorem la participació com una experiència molt enriquidora i motivadora, on vam voler mostrar el nostre punt de vista sobre el que se’ns preguntava, sempre amb una perspectiva de sinceritat, humilitat i voluntat d’aprendre de la resta i, com no, amb un toc d’humor que sempre fa més planera una intervenció i més amb les dates a les quals ens trobem.

Volem aprofitar per felicitar des d’aquí, a tot l’equip de serveis educatius que va fer possible la realització d’aquesta jornada, i com no, engrescar-los a ja començar a dissenyar la propera per al curs vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>