Compartim L’Entorn, horitzó d’oportunitats educatives, amb la ZER Terra Alta Nord

Avui hem tingut el plaer de ser convidats a participar com a col·laboradors en la formació del claustre de la ZER Terra Alta Nord amb la nostra presentació L’Entorn, horitzó d’oportunitats educatives. L’equip educatiu de la ZER, té la inquietud de començar a propiciar iniciatives en espais de l’entorn immediat dels seus respectius centres, sota una mirada curricular i competencial i en el sí del marc d’un projecte compartit de ZER.

Aquest fet ha propiciat la demanda de la participació de l’equip educatiu del CdA de Flix, per tal de compartir la nostra pròpia experiència i concepció respecte als projectes compartits, a les potencialitats implícites educatives en els espais de fora centre, així com la nostra visió de com entenem que s’hi han de desenvolupar-hi pràctiques d’aprenentatge que propiciïn una experiència educativa enriquidora a l’alumnat i en la qual sentir-se protagonista.

Moltes gràcies a totes per comptar en nosaltres i sobretot, per la voluntat de continuar generant i implementant projectes compartits al nostre territori! Molts ànims! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>