Transformar per Innovar, 4 col·leccions de vídeos

El Laboratori de Transformació Educativa us presenta la iniciativa “Transformar per innovar”, organitzada en quatre col·leccions de vídeos acompanyats de cinc rutines de pensament per aprofundir en les reflexions, temàtiques, experiències de centre i d’aula, que promou cada un d’aquests vídeos. Les quatre col·leccions presenten un format propi i van associades a diferents estratègies de treball:

  • Les dimensions de la transformació als centres és una col·lecció de 8 vídeos amb la participació de 32 centres referents del Laboratori i, per tant, avançats en la transformació educativa. Cada centre ha identificat la o les dimensions de la transformació en què el seu centre podia ser referent i han mostrat les seves bones pràctiques i les evidències que les justifiquen.
  • Històries d’un canvi és una col·lecció de 4 narracions en vídeo produïdes a partir de les gravacions de 14 sales de diàleg de la primera sessió de la Comunitat de Centres amb facilitació. Les gravacions recullen el testimoni de 14 persones expertes, membres d’equips directius de diferents centres referents del Laboratori, avançats en la Transformació Educativa.
  • Inspirar la transformació educativa recull en 30 vídeos les visites que enguany el Laboratori de Transformació Educativa organitza amb el nom Visites virtuals guiades entre centres.
  • Difondre projecte i pràctiques consta de 6 vídeos, tres de projectes d’innovació i tres de pràctiques educatives, que han de servir per reflexionar, aprofundir i inspirar en processos d’innovació i transformació educativa.

La idea és penjar un nou vídeo cada setmana al Nodes del Laboratori.

Podeu accedir a la notícia completa a través de l’enllaç: Transformar per Innovar.