Projecte de la Veu de la Terra

El projecte La veu de la Terra dona continuïtat al projecte Dona la Nota, encara hi som a temps.

LA

Aquesta nova iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “la veu de la Terra pretén concienciar del moment d’emergència climàtica i ambiental que vivim mitjançant una proposta de 44 activitats educatives, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que vulgui participar en el projecte.

Les programacions es complementen amb material didàctic: videoclips, partitures, bases instrumentals, video-tutorials… També es posa a l’abast, les programacions de cada activitat, pautes d’observació del docent i graelles d’autoavaluació de l’alumnat. Tot el material de treball està dissenyat de tal manera que es pugui dur a terme, també, en situacions d’excepcionalitat com la que estem vivint.

Tota aquesta proposta educativa ha estat dissenyada des del CdA de Pau Casals i coordinada des de l’equip de Serveis Educatius de la SDG de Formació i Innovació del Departament d’Educació.

El proper 23 de març de 17.30 a 19 es farà la presentació
Accés a la presentació directe youtube