Properes activitats de Medi Ambient a Badalona

Us fem arribar informació sobre les diverses activitats que organitza Medi Ambient els propers dies a Badalona.

Jugatecambiental

Aquest diumenge 19 de febrer es posarà en marxa la Jugatecambiental al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Obrirà tots els diumenges (excepte el 16 d’abril) fins el 28 de maig de les 11.30h a les 13.30h. Espai de joc educatiu i creatiu amb propostes lúdiques per a les famílies. Sense inscripció prèvia. Per a més informació clicar a la imatge o aquí.


La navegació a Baetulo, clau de l´imperi per empoderar-se d´un mar propi

 
Cicle de conferències: Anar a MarDijous 16 de febrer a les 19h al Museu de Badalona. Si el Mediterrani era concebut i per tant anomenat per l’Imperi Romà com a  Mare Nostrum va ser, sens dubte, perquè dominaven  la tècnica de la navegació i perquè el transport marítim va ser vital en el seu manteniment. De tot això ens parlarà Gustau Vivar, cap del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya. Cartell Cicle de Conferències ANAR A MAR, clicar aquí o a la imatge.

Exposició “Passejant entre pingüins” del fotògraf Daniel Tauste

Passejant entre pingüinsLa mostra estarà oberta del 12 de febrer al 23 d’abril a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona de dilluns a dijous de 10 a 13 h (entrada c. Santa Madrona) i diumenges, d’11 a 14 h. La mostra ofereix la possibilitat de veure 43 fotografies d’aquestes aus marines a les Ílles Malvines del fotògraf i naturalista Daniel Tauste. Per a més informació clicar aquí o a la imatge.


Camí en el boscSortida per la vall de Betlem, les ermites i Puig Castellar

Diumenge 19 de febrer de les 9.30h a les 13.30h. En aquesta passejada, a més de conèixer aspectes naturalístics i culturals de la mà d’un expert, descobrirem més sobre la biologia i l’ecologia de la fauna malacològica del Parc de la Serralada de Marina. Per a més informació clicar a la imatge o aquí.


Seminari 2017

Del 7 al 30 de març es faran 8 conferències. Totes les conferències en dimarts o dijous sónde 2/4 de 8 a les 9 del vespre a la sala d’actes de Can Palauet, excepte el taller que es durà a terme a Can Boet. Milions d’anys d’evolució han forjat la biodiversitat de la que gaudim avui dia al nostre planeta. El sexe, a més d’excitant i divertit, és un dels principals components d’aquesta evolució. Per a més informació clicar aquí.