Escolat activa. Una proposta pel desconfinament

Compartim aquesta proposta elaborada pels companys i companyes del Servei Educatiu del Segrià en relació a l’escolta activa, cada cop més necessària i més encara en els moments de desconfinament. Aquesta és una proposta dirigida a Equips Directius, amb la intenció d’oferir una guia per tal de preparar la tornada dels equips docents després del que hem viscut aquests darrers mesos. També volem contribuir a gestionar la incertesa postcoronavirus, per anticipar-nos a obstacles i problemes que poden afectar la vida dels centres escolars. Hi trobareu:

  • Un decàleg d’onze punts amb consideracions a tenir en compte per planificar la tornada. Té format d’infografia i hi ha enllaçats els altres dos recursos.
  • Un document que desenvolupa de forma més extensa cadascun dels punts del decàleg que apareixen a la infografia.
  • Un qüestionari per fer arribar al professorat i així comptar amb la seva veu en la preparació de la tornada. El presentem en format obert (word) per tal que cada centre el pugui adaptar en funció de les seves prioritats. Alhora també pot ser emprat com a guió de conversa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>