Prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural impulsa la prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars de Catalunya a través d’una nova guia que neix amb l’objectiu de donar suport i eines als centres educatius i empreses gestores de menjadors escolars per promoure l’aprofitament alimentari.

Què és el malbaratament alimentari? 
El malbaratament alimentari en xifres 
Normativa sobre malbaratament alimentari

Aquest document posa les bases per dissenyar i implantar un pla de prevenció del malbaratament alimentari i programes educatius als menjadors escolars, i ofereix al sector i a la comunitat educativa una eina de referència per donar compliment a una de les obligacions que recull la Llei 3/2020, de l’11 de març, per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, per a les empreses de la cadena alimentària, a excepció de les microempreses: disposar d’un pla de prevenció del malbaratament alimentari.