Ampliem places de la segona Píndola TAC

Us proposem una segona edició de la segona Píndola TAC: INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ I LA ROBÒTICA EDUCATIVA. Pensada per aquells docents que volen fer un apropament a la programació, per introduir-la a les aules o bé per saber de què parlem quan fem referència a la programació i la robòtica en un entorn educatiu.

pindoles_robotica_def02

logosevociii_tac

Tres sessions que comencen de zero, per fer un tastet i oferir-vos diferents recursos i propostes, per veure i tocar materials,  per practicar i apropar-nos a les tecnologies, des de la perspectiva del programador. Aprendre’m jugant!!!

Les dates d’aquestes sessions seran el 8, 15 i 22 de maig, de 17:00 a 19:00, al CRP (carrer Numància 11)

 

Ja podeu sol·licitar la vostra plaça!

Xerrada Linkat, o com optimitzar els recursos dels centres


Voleu optimitzar recursos informàtics dels vostres centres?
Teniu ordinadors “vellets” i els voldríeu donar una segona vida per fer tallers, per una sala d’informàtica o com a recursos dins les aules?
Sou coordinadores o coordinadors d’informàtica i voleu conèixer un sistema operatiu que us pot… Llegeix més»

35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

 

cartel_29x46_SC17_sinlogos_V3Els propers dies 30 i 31 de març trobareu a Barcelona el  Saló Internacional del Còmic, dirigit a alumnes de primària, secundària i batxillerat. Aquesta activitat està organitzada per FICOMIC amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

A la web del 35 Saló Internacional  del Còmic de Barcelona ja es poden consultar les activitats que organitzen per als centres. Trobareu tota la informació en aquest enllaç

Píndoles TAC: monogràfics de tecnologia educativa

Les Píndoles TAC són sessions monogràfiques, dins el marc del Pla de Formació de Zona del Vallès Occidental III, adreçat al professorat. Cada píndola constarà de dues o tres sessions, relacionades amb l’ús d’aplicacions didàctiques de les noves tecnologies.
Aquests tallers són un petit tast, la… Llegeix més»

28a conversa pedagògica: “Com optimitzar les entrevistes amb les famílies: habilitats i estratègies”

El Departament d’Ensenyament organitza el segon debat pedagògic d’aquest curs escolar sota el títol “Com optimitzar les entrevistes amb les famílies: habilitats i estratègies”, en la vint-i-vuitena conversa pedagògica que es fa a la seva seu.
L’entrevista és una eina important per a la comunicació entre les famílies i l’escola.… Llegeix més»