lliga de debat de Secundària i Batxillerat

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants (de 4rt d’ESO, batxillerat, cicles formatius i universitaris) s’enfronten dialècticament sobre un tema polèmic i d’actualitat.
És una oportunitat de formació en què els estudiants aprenen a parlar en… Llegeix més»

Jornada Patrimoni i Escola

Encara hi sou a temps per apuntar-vos a les Jornades de Patrimoni i Escola.

Aquestes jornades es realitzaran els propers: 29 i 30 de setembre al mNACTEC. Aquestes jornades es centren en posar:  “Fil a l’agulla: Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa.” Organitza l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Setmana Bio a l’escola


La Setmana Bio a l’Escola és una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat que permetrà programar al llarg de la setmana lectiva escolar, tot un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer i treballar la producció alimentària ecològica entre la comunitat educativa.

Inscripció pels centres

Enllaç al llistat de productors participants

Acte d’inauguració del nou curs escolar 2017-2018

El passat dimarts 5 de setembre va tenir lloc a l’auditori “Els Costals” de Castellbisbal, l’acte d’inauguració del curs escolar 2017-2018, amb la participació dels alcaldes dels dos municipis, Ana María Martínez i Joan Playà, la regidora d’Educació de Castellbisbal, Melania Solís, i  de la directora dels… Llegeix més»

El Foix apadrina la Masia de Can Pi de la Serra

Volem compartir amb vosaltres la bona feina que des de l’Institut J.V. Foix han fet, amb l’apadrinament de la Masia Can Pi de la Serra. Dins d’aquest treball d’apadrinem el patrimoni, els alumnes han treballat des de les diferents àrees, fent un treball de descoberta d’aquest entorn tan entranyable de Rubí.

Felicitem docents i alumnat per la molt bona feina feta!

canpidelaserra

 

I Jornada pedagògica: Una mirada envers la inclusió als nostres centres

Des del Servei Educatiu volen agrair-vos la vostra participació a la I Jornada pedagògica. Sense vosaltres, no hagués estat possible.

Aquí us deixem una petita mostra en imatges

En aquesta pàgina trobareu tota la informació de la Jornada

Nou perfil Linkat: Diversitat, amb eines d’accessibilitat

El projecte Linkat us presenta el perfil diversitat. Aquest perfil vol facilitar l’experiència d’usuari a persones amb problemes d’accessibilitat gràcies a una interfície gràfica personalitzada i un recull d’aplicacions especialment seleccionades.
L’avenç en la Societat de la Informació i del Coneixement ha de tenir en compte… Llegeix més»