El CdA de la Noguera ha coordinat amb el Museu de la Noguera un taller-curs de formació per a docents

El CdA de la Noguera ha coordinat amb el Museu de la Noguera un taller-curs de formació per a docents, l’octubre del 2016 d’experimentació didàctica en arqueologia.

Vam iniciar el curs “Com treballar amb nens i adolescents la didàctica de les fonts materials en arqueologia i prehistòria? L’exemple dels megàlits de Seró”.

També vam posar en pràctica activitats prehistòriques basades en l’elaboració d’eines i ornaments de petxina, os i pedra amb la tècnica del poliment.

La darrera sessió va tractar sobre el món funerari a la prehistòria i la seva didàctica. Per acabar vam construir diferents maquetes de dòlmens amb diversos materials

10 anys del Camp d’Aprenentatge de la Noguera!

Jornada de celebració 19 de novembre de 2016.”EXPERIMENTA LA PREHISTÒRIA I VINE A MOURE UN MENHIR”.

El Cda es forma per millorar la seva tasca educativa

Membres de l’equip del CdA de la Noguera vam participar en un taller de talla de sílex organitzat per Vida primitiva a la localitat d’Azaila (Terol). En David Castillo i l’Eva Gil van ser uns molt bons amfitrions i excepcionals mestres.

Xerrada a la Universitat de Vic

L’alumnat del Grau d’Educació Infantil de la Universitat de Vic van interactuar de forma excepcional durant la xerrada sobre “Prehistòria a EI, la proposta educativa del CdA de la Noguera”. Quan una xerrada es converteix en un diàleg, el missatge flueix de manera natural.