Jornada inaugural del curs 2020-2021

Jornada d’inici de curs

El passat dia 3 de setembre, com cada curs, vam fer la conferència d’inici de curs. A diferència d’altres anys aquesta conferència no ha pogut fer-se de manera presencial.
La conferència inaugural del curs ha estat impartida del Sr. Francesco Tonucci, pedagog expert i investigador del Centre Nacional de Recerca d’Itàlia. Aquesta conferència s’emmarca en un nou cicle que sota el títol “L’educació en temps d’incertesa” pretén generar, amb la col·laboració de persones expertes i de reconegut prestigi en el món educatiu, un debat pedagògic profund que permeti orientar l’acció educativa en el context actual i, alhora, avançar en qualitat i equitat al conjunt del sistema educatiu català.

A la segona part, d’àmbit territorial, han intervingut el director dels Serveis Territorials, Sr. Jesús Viñas, Regidor d’Educació de Barberà del Vallès Sr. Daniel Gonzàlez, el 5è Tinent d’alcaldessa de l’àrea de promoció Social i Acompanyament Educatiu de Badia Sr. Ivan Sanz i finalment la Coordinadora del Servei Educatiu Sra. Roser Viladot. Tots ells, han destacat les dificultats que ens planteja el curs actual i han agraït l’esforç de tota la comunitat educativa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>