Dia internacional de les dones 2020

El 8 de març s’ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents. La celebració no es basa en un únic fet ni tampoc ha tingut sempre el mateix sentit. La història canvia, és dinàmica, i el sentit dels símbols i significats també.

Et proposem visitar els següents enllaços on trobaràs informació històrica sobre la jornada del dia 8 de març, propostes d’activitats per visibilitzar i conscienciar l’alumnat i tota la comunitat educativa sobre els drets de les dones, exposicions, conferències i col·loquis al voltant de la figura de la dona al llarg de la història, … De ben segur aquesta informació et serà d’utilitat i d’interès:

Diferents entitats i col·lectius es mobilitzen amb el mateix objectiu, reivindicar els drets de les dones. Descobreix què s’està fent arreu del territori a través de #amblanostramirada8m, suma’t a donar visibilitat i força al moviment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>