Robocat 2021

L’Associació El Racó dels Robotaires us convida a participar en la 5a edició de la RoboCATEl Campionat de Robòtica de Catalunya, que s’ambienta en els Bastaixos. La competició compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona, la FPdGi i la Generalitat de Catalunya.

L’edició d’enguany es celebrarà de forma virtualEls equips inscrits a la competició posaran a prova els seus robots en els seus propis taulells de joc el dia de la competició i la resta d’equips i el públic seguirà la seva actuació en temps real.

Els objectius principals del projecte RoboCAT són crear un entorn comú on compartir idees amb les persones que tenen inquietuds en l’àmbit tecnològic; fomentar la robòtica de muntatge i programari lliures; fer accessible i assequible la realització d’activitats robòtiques pels centres educatius i cívics; i potenciar el coneixement i estimació del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya.

Podeu accedir a la gravació de la sessió informativa de la RoboCAT 2021 a través del següent enllaç.

La RoboCAT 2021 comptarà amb una fase preparatòria, tres fases territorials i una Gran Final, en la què hi participaran els equips millor classificats.

Fase preparatòria: 

  • dissabte 27 de febrer de 2021

Fases territorials:

  • RoboCAT Barcelona: dissabte 15 de maig de 2021
  • RoboCAT Catalunya Central: dissabte 22 de maig de 2021
  • RoboCAT Girona: dissabte 29 de maig de 2021

Gran Final:

  • dissabte 5 de juny de 2021

Ja està obert el període d’inscripcions a la RoboCAT 2021. Us podeu inscriure a través del següent enllaç

Trobareu tota la informació a la pàgina web robocat.cat i en els tres documents adjunts a la missiva (bases, normativa i plànols), que us demanem que llegiu atentament.

Us animem a participar i a fer difusió del projecte RoboCAT, el primer campionat de robòtica lliure, a l’abast de tots i totes, i que ens ajuda a conèixer el nostre entorn.

Veureu que n’és de fàcil construir el taulell de joc i començar a preparar el repte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>