Oratoga 2017

II Certamen d’Oratòria 2017.

bas-oratoga
El concurs comença amb la redacció, per part de l’alumne, d’un text d’entre 500 i 600 paraules de tema lliure. L’equip del certamen valora els textos rebuts i comunica a cada centre educatiu el nom de l’alumne/a  o alumnes seleccionats. Aquests alumnes rebran una formació específica sobre Oratòria i Comunicació d’Impacte que consistirà en vuit tallers per adquirir estratègies de comunicació oral.

Un cop finalitzada la formació, els alumnes defensaran públicament el seu text el dia del Certamen. Les intervencions orals s’avaluaran a partir de criteris com la claredat expositiva, l’ús d’un llenguatge assertiu, la declamació, l’empatia i emotivitat, el llenguatge corporal i les estratègies de persuasió. El certamen tindrà lloc el 25 d’abril de 2017 al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Els alumnes interessats a participar-hi caldrà que emplenin el document de preinscripció i que l’enviïn a certamenoratoga@gmail.com abans del 15 de desembre de 2016.

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>