Sessió de lliurament del Nanokit 2.0 a CRPs

El 19 d’abril es va realitzar, al CRP de l’Urgell, una sessió de presentació i lliurament dels Nanokits 2.0  organitzada pel CESIRE en col.laboració amb els Centres Científics i Tecnològics (CCiTUB) de la Universitat de Barcelona, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), i el Grau de Nanociència i Nanotecnologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els destinataris d’aquesta sessió van ser el personal tècnic docent dels Centres de Recursos Pedagògics dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida.

La jornada es va estructurar en dues parts:  una xerrada científica en continguts de nanociència i nanotecnologia, i una segona part on es van presentar els materials i fitxes didàctiques que componen el nanokit 2.0 , proporcionar diverses orientacions d’utilització del kit, així com els aspectes logístics més rellevants respecte la seva gestió per part dels centres de recursos.

 

La sessió va concloure amb el lliurament als assistents del nanokit 2.0, d’un exemplar del dossier per l’alumnat i un del professorat, i d’una capsa amb diverses quantitats del material fungible (inclòs en el kit) per tal de facilitar la seva reposició.

Podeu trobar més informació del projecte Nanoeduca en aquest enllaç o en l’espai web del CESIRE de Nanotecnologia. També, valorar i visualitzar les possibilitats pedagògiques i didàctiques del Nanokit (versions 1.0 i 2.0) en el seu canal propi a Youtube.