Primera trobada pedagògica “El PEE a Ponent”, amb participació del Pla de Tàrrega

El passat 9 d’octubre es va celebrar la primera trobada pedagògica “Els PEE a Ponent”, en la qual va participar el Pla de Tàrrega. Concretament, es va presentar la bona pràctica “Mercat de llibre 1×1”, dins la línia d’intervenció Impuls de la Lectura.

PEE10

PEE08

PEE07

PEE06

PEE05

PEE04

PEE03

PEE01

  • Llegeix més»

Trobada pedagògica “Els Plans Educatius d’Entorn a Ponent”

“ELS PLANS EDUCATIUS D’ENTORN A PONENT”

Dia: 9 d’octubre de 2018

Hora: 9:00 h

Lloc: EOI de Lleida (C. Corregidor Escofet, 52)

Enllaç a les inscripcions

Enllaç al programa

Els Plans Educatius d’Entorn són una proposta educativa innovadora, de cooperació educativa entre el Departament d’ Ensenyament i les entitats municipalistes, que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves de la nostra societat en els diferents àmbits de la vida. Volen contribuir a l’èxit educatiu de tot l’alumnat i a la cohesió social.

L’element estratègic clau és aconseguir continuïtat i coherència entre les accions dels diferents agents educatius que operen en un territori. S’adrecen a tot l’alumnat i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits.

Actualment, als ST de Lleida hi ha 10 Plans Educatius d’Entorn en els municipis de Lleida, Cervera, Guissona, Tàrrega, La Seu d’Urgell,, Mollerussa, Les Borges Blanques, Alcarràs i Torres de Segre, Alt Segrià (Almenar i Alfarràs) i Baix Segrià (Aitona, La Granja d’Escarp, Maials, Massalcoreig, Seròs i Soses).

Aquesta Trobada conjunta de tots els PEE del territori té la finalitat de compartir pràctiques de referència i construir coneixement conjunt que aporti elements per a la millora dels projectes d’actuació i dels aspectes organitzatius i de gestió.

Està oberta la inscripció. Els agents dels PEE no docents també poden inscriure’s a la Trobada i rebran un certificat de reconeixement d’assistència.

Programa d’orientació educativa per a l’aprenentatge competencial orientador

Us informem de la proposta formativa del Programa d’orientació educativa per a l’aprenentatge competencial orientador que trobareu en el següent enllaç.

  • Cursos adreçats a equips de centre (min 3 persones entre elles un membre de l’equip directiu)
  • Itinerari formatiu: Model competencial orientador. Nivell 1
  • Itinerari formatiu model… Llegeix més»