[RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I MEDIACIÓ], jornada a Corbera d’Ebre

[RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I MEDIACIÓ]

Ponent: Santi López-Villa

Església Vella de Corbera d’Ebre 
Dimecres, 16 de novembre de 15.30 a 18.30 h

,
A la societat actual és gairebé inevitable entrar en conflicte i per això, saber com gestionar-lo, com resoldre’l i com implementar una cultura de la prevenció, ens facilita la relació interpersonal.

La resolució de conflictes ens condueix cap a la necessitat de conèixer l’origen i el final, a buscar el benefici i la convergència dels interessos de les persones implicades, sobre la base del consens.

Contingut:

  • Estructura i univers del conflicte.
  • Identificació de les parts d’un conflicte.
  • El valor de la mediació.
  • Estratègies de resolució col·lectiva.
  • Cultura de la prevenció.
  • Habilitats individuals i col·lectives.
  • El valor de la tercera part.

Què és elTalent?

El [Talent] és un projecte innovador que creu que la transformació social i cultural  són el camí vers una nova economia intel·ligent, basada en les persones. Cal un canvi necessari de paradigma en el lideratge de les organitzacions.

Cooperar és un nivell superior de relació que facilita el desenvolupament integral de les persones. La clau no està en què fem, sinó de quina manera ens relacionem. Durant el fòrum abordarem l’ immens repte que ens planteja el nostre temps i com la cooperació pot ser el gran catalitzador que doni llum a un futur millor per a la humanitat.

 

resolucio-de-conflictes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>