Recerkids, recerca científica a les escoles

Recerkids és un programa de recerca científica per a escoles impulsat per la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa que ja aplega a més de 70 centres i 3000 alumnes de tot Catalunya.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu apropar la recerca científica a les aules de Primària i que es dirigeix a totes les escoles públiques i concertades de Catalunya.
Recerkids és un programa educatiu impulsat per la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa amb l’objectiu d’apropar la recerca científica a l’alumnat de 5è i 6è d’Educació Primària.

Es tracta d’ un programa per fer recerca científica a les escoles que es divideix en dues fases:

  1. Realització d’una recerca científica a l’aula al voltant del tema proposat (d’octubre a desembre del 2016, amb una duració estimada de 6 sessions lectives).
  1. Participació a un congrés científic on compartir resultats, experiències i emocions amb altres escoles i professionals de la ciència (febrer del 2017).

Quin acompanyament reben les escoles?

  • Abans de començar el programa, rebreu instruccions i material didàctic per al professorat i per a l’alumnat.
  • Durant el procés de recerca, tindreu acompanyament i atenció personalitzada per part d’un equip d’especialistes en didàctica de la ciència.
  • Periòdicament, us enviarem continguts i recursos didàctics per enriquir la classe de ciències.

Les inscripcions es poden fer fins al 30 de setembre en aquest enllaç.
Per a la fase 1 no hi ha límit de participants, però per a la fase 2 l’aforament és de 300 alumnes. No us quedeu sense plaça!

La participació en el programa és totalment gratuïta. Les escoles només hauran de cobrir despeses de desplaçament al congrés que es celebrarà a Barcelona.

Mes informació al web http://www.recerkids.cat/ I si teniu cap dubte o necessiteu ajuda, podeu posar-vos en contacte  a hola@recerkids.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>