Mobile Learning Awards 2017

Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA convoquen l’edició dels Mobile Learning Awards 2017 dins del programa mSchools. En aquesta cinquena edició hi ha un concurs que emmarca dues categories.

  • Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals, on es seleccionaran les 3 millors experiències i la millor proposta d’aula desenvolupades pels docents i per estudiants universitaris, respectivament, que tinguin com a objectiu l’ús innovador de les tecnologies digitals.
  • Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals, on se seleccionaran els tres (3) millors projectes de centres i un guanyador al millor projecte d’AMPA o AFA amb vies d’integració de les tecnologies digitals a tots els centres docents de Catalunya mitjançant unes propostes concretes de desenvolupament i implementació.

Més informació i bases

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>