Mobile Learning Awards 2017

Una representació dels membres del seminari TAC de la Terra Alta vam participar en la jornada que es va organitzar dins del Mobile World Congress, mschools changing Education Together.

La jornada va començar amb una conferència que portava per títol Una finestra al món educatiu, i va anar a càrrec de Michelle Selinger, consultora internacional que ens va parlar de l’educació a les escoles del segle XXI. Va exemplificar amb escoles de tot arreu del món: Austràlia, Jordània, Argentina, Irlanda… i destacà la importància de treball cooperatiu, la creativat en l’alumat i la utilització de dispositius mòbils.

Seguidament, alguns centres participants finalistes van presentar el seu projecte en la categoria d’escoles més innovadores. Enguany la novetat va ser la participació de les AMPA.

Més tard, presentaren altres centres en la categoria de millor experiència a l’aula. Val a dir que totes les experiències presentades, tant el d’escoles innovadores com de millor experiència a l’aula van ser molt interessants.

La segona conferència de la jornada Tecnologia en l’educació. Bones pràctiques, a càrrec de Susanna Tesconi, una investigadora d’entorns d’aprenentatge.

I la tercera, va anar a càrrec d’Scott Hayden, professor de digital innovation specialist, del College of Technology. Aquesta xerrada va ser una pluja d’aplicacions i xarxes socials que utilitza  aquest professor a la seva aula: pintochart, quizziz rollo kahoot, rhinoceros, sketch up, exit tecket, google keep, podcast, cascaded, socratic, piktochart, canva, quizizz, edpuzzle, virtual lego (per chrome)… i xarxes socials com twitter, facebook, whatsApp.

Els centres premiats els podeu buscar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>