Les hores de la vinya. Del cep al celler

Llibre il·lustrat adreçat a tots els públics, però sobretot al públic infantil, d’Antònia Bonell i Quima Ricart.

Combina fantasia i continguts i recull el cicle anual de la vinya, des del repòs hivernal fins a la verema, i les tasques que s’hi desenvolupen al llarg de tot l’any. També parla dels processos i dels treballs que transformen el raïm, primer en most i després en vi… sense oblidar-se d’esmentar la cura, la conservació i la creació de paisatges en general i agrícoles en particular, l’aprofitament dels subproductes de la vinya, el temps cíclic que va associat al cicle natural de la vida.
La Ginesta i el Roc, i també el Most, estan preparats per acompanyar-te a fer un viatge pel món de la vinya i el vi.
Amb ells podràs gaudir d’una passejada per les vinyes al llarg de les estacions i d’una visita al celler per saber com es fa el vi.
Aquest llibre està adreçat especialment als infants i també a tothom que vulgui conèixer de més a prop el meravellós món de la vinya i el vi.

El llibre està editat per Edicions i Propostes Culturals Andana de Vilafranca del Penedès, i hi ha col·laborat la consultoria vitivinícola Rius&Rius, el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya i l’INCAVI.

targeto_les_hores_de_la_vinya_vinseum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>