Jornada d’intercanvi d’experiències

Us informem de la realització de la jornada Els acords eduquen, el 6 d’abril de 2018, a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull) de Barcelona.

Amb aquesta jornada es pretén “contribuir a la difusió i comprensió entre els infants i adolescents del nostre país d’aquells acords que han tingut i tenen especial importància en el desenvolupament de la nostra societat, entenent-los així com un bon recurs educatiu des del qual incidir transversalment en el seu desenvolupament en les etapes d’educació primària i secundària.”

En la jornada es presentaran les experiències que es duen a terme en els centres educatius de Catalunya.

Els centres interessats poden presentar tant experiències que s’estiguin duent a terme com d’altres de finalitzades, sempre i quan el treball dels acords sigui el fil conductor de les mateixes.

La jornada preveu un tast d’experiències que permetin visualitzar de forma breu el treball dels centres relatiu a cadascuna de les propostes i fomentar el diàleg obert entre els participants.

Els centres i professorat interessats hauran de completar el següent formulari


La data límit per lliurar les propostes d’experiències és el 15 de febrer de 2018. [+info]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>