Inscripció al cicle de conferències araESCRIC

Les conferències AraEscric. L’aprenentatge inicial de l’escriptura 2016-2017 dirigides a Educació Infantil-Primària, s’inicien el dia 3 d’octubre i finalitzaran el dia 12 de desembre.
És un cicle de sis conferències (quinzenals) adreçades als docents d’EI i CI. Tot i que cada conferència tracta un tema diferent, es complementen i tot el cicle dóna una visió general de l’ensenyament aprenentatge de l’escriptura.
El codi d’inscripció és: 8000120500
Aquesta formació es farà conjuntament amb la Ribera d’Ebre, per tant anirem alternant el lloc on s’impartiran, que segurament seran a Móra d’Ebre i Gandesa. Tanmateix, ja us ho confirmarem.

AraEscric. L’aprenentatge de l’escriptura a secundària 2016-2017 Cicle de conferències. Secundària Obligatòria s’inicien el dia 4 d’octubre de 2016 i finalitzaran el dia 29 de novembre de2016 (15 hores) de 17:30h a 19:30h al CRP del Baix Ebre Esplanada d’Orleans s/n. Edifici Betània (Tortosa).

Cicle de 6 conferències adreçades als docents de Secundària Obligatòria. Tot i que cada conferència tracta un tema diferent, es complementen i tot el cicle dóna una visió general de l’ensenyament aprenentatge de l’escriptura.

El codi d’inscripció: 8000160500

ara-escric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>