Dia europeu de conscienciació de l’aturada cardiorespiratòria

El dia 16 d’octubre de 2017 se celebra el Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria , sota el lema “Una societat que salva vides”, i es faran actuacions per tal de conscienciar a la població de la necessitat d’actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria.

És per això que us convidem que des dels centres educatius feu difusió de la importància de saber els passos bàsics en el SBV per tal de saber actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria o una situació d’emergència vital.

Us proposem fer activitats de sensibilització en el vostre centre: al pati, a l’aula, …  a partir d’activitats senzilles que es poden englobar en el treball transversal de tots els cursos.

Algunes propostes poden ser: 

Fer el número 112, un cor, … amb l’alumnat, cartolina, roba, …

Elaborar pòsters, murals, cartells informatius, …

Practicar el SVB …

En cas que hi participeu podeu fer fotos o vídeos i pengeu-les a les xarxes socials de l’escola perquè arribi el missatge a tothom.

​​També podeu comunicar la vostra activitat al CRP indicant:

–  Lloc i data:

–  Escola:

–  e-mail de contacte:

–  Activitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>