Curs de llengua de signes

S’organitza un curs de Llengua de Signes reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El curs té una durada de 30 hores lectives i tindrà lloc de 10:00h a 13:00h del 17 al 28 de juliol al Centre de Serveis Terra Alta (Telecentre).

Els continguts són: definicions bàsiques sobre el concepte de sordesa, discapacitat o pèrdua auditiva, estadístiques, els tipus i els graus de pèrdua d’audició, l’educació actual dels nens amb sordesa i les necessitats d’accessibilitat a la comunicació per part del col·lectiu i les pautes per a interactuar amb persones sordes (en llengua oral o en llengua de signes).

Una altra qüestió important que s’aprèn al curs és la gramàtica pròpia de la llengua de signes, diferenciada de la llengua oral, la definició i els cinc paràmetres constitutius del signe (configuració, lloc d’articulació, moviment, orientació i components no manuals del signe), els classificadors, etc.

Les inscripcions seran fins dimecres dia 12 a l’Oficina Jove (C. Povet de la Plana, 4 – Gandesa), mitjançant el telèfon 977421659 o el correu electrònic joventut@joveterraalta.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>