Competència digital docent 2016

L’ús de les TAC va associat a canvis profunds en la pràctica docent. Les competències digitals docents definides per la UNESCO impliquen una estructuració diferent de l’ambient d’aprenentatge i fomentar classes dinàmiques estimulant la interacció cooperativa i el treball en grup. Les competències fonamentals comprenen tant la capacitat per desenvolupar mètodes innovadors d’ús de les TAC com per aprofundir en el coneixement i generar-lo.

El professorat ha de conèixer i fer ús dels recursos, materials i entorns digitals que permetin l’aplicació de les TAC en la seva tasca docent, així com detectar les necessitats de formació per fer-ne l’ús de forma competent.

El treball en xarxa del professorat és fonamental per a una aplicació coordinada de les TAC en els centres educatius així com per aconseguir un intercanvi d’experiències.

RESOLUCIÓ ENS/1356/2016, de 23 de maig, per la qual es dóna publicitat a la definició de la Competència digital docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>