Canvi en el Banc de Recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement

El Banc de recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement  oferix un recull de les novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast.

Ofereix informació d’activitats, propostes didàctiques, pràctiques educatives, materials sobre competència lectora i informacional, seleccions bibliogràfiques i guies, articles i revistes, cursos de formació, documentació i estudis, associacions i entitats dedicades al foment lector, llibreries especialitzades, etc.

L’objectiu principal és facilitar la cerca, gestió i difusió d’informació destinada a impulsar el coneixement, l’actualització i la dinamització de la lectura i afavorir l’ús pedagògic de la biblioteca escolar. A més de donar un suport efectiu i permanent al professorat dels centres educatius que impulsen el pla lector de centre i la biblioteca escolar com a espai per a l’aprenentatge i la investigació.

En els darrers mesos han estat treballant intensivament per actualitzar tot el contingut a la nova web en NODES, que ja es troba del tot actualitzada a

http://serveiseducatius.xtec.cat/bdrlectura

També teniu ja a la vostra disposició el primer butlletí del curs que podreu trobar aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>