PROGRAMES D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA

RESOLUCIÓ EDU/1528/2019, de 3 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per participar en diversos programes d’innovació pedagògica creats pel Departament d’Educació.

Avui divendres 7 de juny s’ha fet pública la resolució per la que s’obre convocatòria pública per participar en diferents programes d’innovació pedagògica impulsats pel Departament d’Educació.

L’objectiu de la resolució és facilitar als centres tenir tota la informació relacionada amb les convocatòries dels diferents programes en un únic document en la mateixa data de publicació. El fet que surti a principis del mes de juny és precisament perquè els centres estan en un moment de tancament de curs i on es plantegen els reptes de cara al curs vinent, per tant, es considera que és un moment idoni per plantejar-se l’entrada en algun programa d’innovació pedagògica.

Aquest curs cada programa ha establert el termini de presentació de sol·licituds i instem als centres educatius a conèixer les diferents propostes a través del següent enllaç a la resolució:

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7892/1747602.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>