Formació extraordinària oberta

Al portal Xtec hi trobareu la nova planificació de les Activitats formatives certificables sobre diferents temàtiques distribuïdes en 3 períodes d’inscripció.

Planificació

 Inscripcions Adjudicacions Inici formacions
 1r període  1-9 de maig 11 de maig a partir del 12 de maig
 2n període 15-25 de maig 27 de maig a partir de l’1 de juny
3r període 1-9 de juny 11 de juny a partir del 12 de juny
  • fins a 10 sol·licituds (no aplicable a càpsules formatives)
  • no s’aplica la limitació de 100 hores.
  • activitats de curta durada (el mínim d’hores certificables per activitat és de 5h).

Aquesta oferta formativa s’anirà actualitzant amb noves propostes sorgides de la detecció de necessitats dels centres que es durà a terme amb la col·laboració dels Serveis Educatius.

Objectius

  • Donar suport i recursos al professorat de les diferents etapes educatives per la realització dela pràctica pedagògica de forma telemàtica durant el període de confinament, des de la perspectiva de la inclusió i l’equitat educatives.
  • Potenciar l’ús de les xarxes educatives per compartir experiències i recursos metodològics i didàctics que afavoreixin l’acompanyament i l’aprenentatge competencial amb l’alumnat i la comunicació amb les famílies.
  • Generar i compartir coneixement compartit al voltant d’aquesta nova modalitat d’ensenyament – aprenentatge per afrontar aquest període i d’altres similars que es puguin produir.
  • Afavorir estratègies organitzatives als centres per incrementar la seva capacitat adaptativa a contextos complexos.
  • Col·laborar amb el territori en el disseny i la realització d’accions formatives a partir de la detecció de necessitats dels centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>