El nou Bloc de Coeduca’t

Us presentem el nou bloc del Programa COEDUCA’T que inclou tot un seguit d’informacions, materials i recursos (articles, documents, espais web, vídeos, contes online, aplicacions interactives, orientacions, etc) per integrar el treball d’aquestes temàtiques (Coeducació; Educació afectiva; Prevenció de la violència masclista, Diversitat sexual i Identitat de gènere i Diversitat familiar) dintre el Currículum. El curs 2019-2020 el Departament d’Educació ja va iniciar el Programa Coeduca’t per ajudar els centres educatius a potenciar i visibilitzar la perspectiva de gènere, la coeducació i l’educació afectivosexual.

L’objectiu és avançar cap a un model de sistema educatiu inclusiu, que incorpori la igualtat de gènere i la coeducació per contribuir a la millora de la societat, on no hi tingui cabuda la discriminació per raó de gènere, i que doni eines per desenvolupar unes relacions afectives i sexuals respectuoses, per poder prevenir, així, la violència masclista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>