Dia Internacional per a l’Educació No Sexista

Com cada 21 de juny, recordem que cal superar el sexisme i l’androcentrisme en la pràctica educativa. Per aconseguir-ho, cal que els i les docents i tota la comunitat educativa ens reinventem i treballem perquè l’alumnat desenvolupi el propi potencial, creant un món més just per a dones i homes, educant persones completes i respectuoses.

Cal treballar perquè la història de les dones i del feminisme formin part del currículum, perquè els espais a l’aula i al pati siguin compartits equitativament, perquè en l’elecció dels estudis no hi hagi biaix de gènere, perquè les diferències de gènere i de diversitat afectivosexual, parant esment a altres condicionants com situacions de discapacitat, origen, classe… no es converteixin en desigualtats.

Cal treballar perquè el món de la cura sigui compartit per a nens i nenes, per a homes i dones, de manera que el desenvolupament de la compassió i la tendresa sigui un element identitari també de la construcció de la masculinitat.

#Lesescoleslliuresdeviolencies #coeducat

Cliqueu aquí per accedir als recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>